CTA Akronim

CTA

CTA iku akronim kanggo Telpon-Kanggo-Tumindak.

Tujuan marketing konten yaiku kanggo menehi informasi, ngajari utawa nyenengake para pamaca, nanging pungkasane tujuane konten apa wae yaiku supaya para pamaca tumindak babagan konten sing wis diwaca. CTA bisa arupa link, tombol, gambar, utawa link web sing ndadékaké pamaca tumindak kanthi ndownload, nelpon, ndhaptar utawa nekani acara.