CSV Acronyms

CSV

CSV minangka akronim kanggo Nilai Terpisah Koma.

Format file umum sing digunakake kanggo ngekspor lan ngimpor data ing sistem. Minangka jeneng kasebut, file CSV nggunakake koma kanggo misahake nilai ing data.