CSS Akronim

CSS

CSS minangka akronim kanggo Cascading Style Sheets.

Metodologi kanggo nyimpen lan ngetrapake presentasi dokumen sing ditulis nganggo basa markup kayata HTML nggunakake browser. CSS minangka teknologi dhasar saka World Wide Web, bebarengan karo HTML lan JavaScript