CRO Akronim

Cro

CRO minangka akronim kanggo Optimisasi Tingkat Konversi.

Akronim iki minangka singkatan kanggo ndeleng kanthi objektif babagan strategi pemasaran kalebu situs web, kaca kebangkrutan, media sosial, lan CTA kanggo nambah jumlah prospek sing diowahi dadi pelanggan.

Cro

CRO minangka akronim kanggo Perwira Hasil.

Eksekutif sing biasane ngawasi operasi penjualan lan pemasaran ing perusahaan.