Akronim CPQ

CPQ

CPQ minangka akronim kanggo Ngatur Kutipan Harga.

Konfigurasi, piranti lunak penawaran rega minangka istilah sing digunakake ing industri bisnis-kanggo-bisnis (B2B) kanggo njlentrehake sistem piranti lunak sing mbantu para penjual ngutip produk sing kompleks lan bisa dikonfigurasi.