CPM Akronim

CPM

CPM minangka akronim kanggo Biaya-Per-Mile.

Cost-per-Mile (utawa biaya-per-ewu) minangka cara liya sing digunakake penerbit kanggo ngisi iklan. Cara iki ngisi saben 1000 tayangan (M minangka angka Romawi kanggo 1000). Pengiklan dikenani biaya kanggo saben iklan katon, ora kaping pirang-pirang diklik.