CPL Akronim

CPL

CPL minangka akronim kanggo Biaya Saben Lead.

CPL nganggep kabeh biaya sing bisa ngasilake timbal. Kalebu dolar iklan sing dibuwang, nggawe jaminan, biaya hosting web, lan macem-macem biaya liyane, contone.