CPC Akronim

CPC

CPC minangka akronim kanggo Biaya Saben Klik.

Iki minangka cara sing digunakake penerbit kanggo ngisi ruang iklan ing situs web. Pengiklan mung mbayar iklan nalika diklik, dudu kanggo eksposur. Bisa ditampilake ing atusan situs utawa kaca, nanging yen ora ditindakake, ora ana biaya.