CPA Akronim

CPA

CPA minangka akronim kanggo Biaya Per Tindakan.

Biaya saben tumindak minangka model pangukuran lan rega iklan online sing nuduhake tumindak tartamtu, contone, adol, klik, utawa kirim formulir. Kadhangkala disalahake ing lingkungan pemasaran minangka biaya saben akuisisi, yaiku metrik sing beda.