CPA Akronim

CPA

CPA minangka akronim kanggo Biaya Saben Akuisisi.

Cost Per Acquisition minangka metrik marketing sing ngukur biaya agregat kanggo entuk siji pelanggan sing mbayar ing tingkat kampanye utawa saluran. CPA minangka pangukuran penting kanggo sukses marketing, umume dibedakake saka Cost of Acquiring Customer (CAC) kanthi aplikasi granular.

Source: Bigcommerce