CNAME Akronim

CNAME

CNAME minangka akronim kanggo Cathetan Jeneng Kanonik.

Cathetan Jeneng Kanonik utawa CNAME minangka jinis rekaman DNS sing ngepetake jeneng alias menyang jeneng domain sing bener utawa kanonik. Cathetan CNAME biasane digunakake kanggo map subdomain kayata www utawa mail menyang domain hosting isi subdomain kang.