CMYK Akronim

CMYK

CMYK minangka akronim kanggo Cyan, Magenta, Kuning, lan Kunci.

Model werna subtractive, adhedhasar model werna CMY, digunakake ing printing werna. CMYK nuduhake papat piring tinta sing digunakake ing sawetara percetakan warna: cyan, magenta, kuning, lan kunci.