CMS Akronim

CMS

CMS minangka akronim kanggo Sistem Manajemen Konten.

aplikasi sing nggabungake lan nggampangake nggawe, nyunting, ngatur, lan distribusi konten. A CMS misahake desain lan tema saka isi, mbisakake perusahaan kanggo mbangun lan nyunting situs tanpa perlu kanggo pangembang. WordPress minangka CMS sing populer.