CMP Akronim

CMP

CMP minangka akronim kanggo Platform Manajemen Idin.

Alat sing njamin kepatuhan perusahaan karo peraturan idin komunikasi sing relevan, kayata GDPR lan TCPA. CMP minangka alat perusahaan utawa penerbit sing bisa digunakake kanggo ngumpulake idin konsumen. Iku uga mbantu karo ngatur data lan nuduhake karo panyedhiya layanan teks lan email.