CMO Akronim

CMO

CMO iku akronim kanggo Ketua Pegawai Pemasaran.

Posisi eksekutif sing tanggung jawab kanggo nyetir kesadaran, keterlibatan, lan panjaluk penjualan (MQL) ing sawijining organisasi.