CLM Acronyms

CLM

CLM minangka akronim kanggo Manajemen Siklus Kontrak.

Manajemen proaktif lan metodis saka kontrak wiwit wiwitan nganti penghargaan, kepatuhan, lan nganyari maneh. Ngleksanakake CLM bisa nyebabake peningkatan sing signifikan ing penghematan lan efisiensi biaya.