CISO Akronim

CISO

CISO minangka akronim kanggo Petugas Keamanan Informasi Kepala.

Eksekutif tingkat senior ing organisasi sing tanggung jawab kanggo netepake lan njaga visi, strategi, lan program perusahaan kanggo njamin aset lan teknologi informasi dilindhungi kanthi cukup.