CIO Akronim

CIO

CIO minangka akronim kanggo Kepala Staf Informasi.

Posisi tingkat eksekutif ing perusahaan sing pendhudhukan fokus ing manajemen, implementasi, lan visi panggunaan teknologi ing organisasi. Tanggung jawab iki kadhangkala diarani minangka CTO.