CCR Acronyms

CCR

CCR minangka akronim kanggo Tarif Churn Pelanggan.

Metrik sing digunakake kanggo ngukur retensi lan nilai pelanggan. Rumus kanggo nemtokake CCR yaiku: CR= (# pelanggan ing wiwitan periode – # pelanggan ing pungkasan periode pangukuran) / (# pelanggan ing wiwitan periode pangukuran)