Akronim CCE

cCA

CCE minangka akronim kanggo Pengalaman Pelanggan Obrolan.

Layanan pelanggan obrolan lan pengalaman pelanggan minangka cara kanggo mbantu para pelanggan sing fokus kanggo mbangun hubungan jangka panjang, tinimbang ngrampungake sawetara masalah.

Source: Kustomer