CASS Akronim

CASS

CASS minangka akronim kanggo Sistem Dhukungan Akurasi Coding.

Sistem sing digunakake dening Layanan Pos Amerika Serikat (USPS) kanggo ngevaluasi akurasi piranti lunak sing mbenerake lan cocog karo alamat dalan.