CAN-SPAM Acronyms

CAN-spam

CAN-SPAM iku akronim kanggo Ngontrol Serangan pornografi lan Pemasaran sing Ora Ditampa.

Iki minangka undang-undang AS sing ditindakake ing taun 2003 sing nglarang bisnis ngirim email tanpa ijin. Sampeyan kudu nyakup pilihan unsubscribe ing kabeh email lan sampeyan ora kudu nambah jeneng tanpa ijin.