BOPIS Acronyms

BOPIS

BOPIS iku akronim kanggo Tuku Toko Online sing Dijupuk.

Metodologi ing ngendi konsumen bisa tuku online lan langsung njupuk ing toko eceran lokal. Iki duwe wutah lan adopsi sing signifikan amarga pandemi. Sawetara pengecer malah duwe stasiun drive-up ing ngendi karyawan ngemot barang langsung ing mobil sampeyan.