Akronim BIMI

BIMI

BIMI iku singkatan saka Indikator Brand kanggo Identifikasi Pesen.

Spesifikasi sing ngidini kanggo nampilake logo merek ing jejere email sing wis dikonfirmasi supaya merek ora ditiru liwat email.