Akronim BI

BI

BI iku singkatan saka Business Intelligence.

Toolset utawa platform kanggo analis kanggo ngakses data, ngapusi, banjur nampilake. Laporan utawa output dashboard mbisakake pimpinan bisnis ngawasi KPI lan data liyane supaya bisa