BDR Acronyms

Bdr

BDR minangka akronim kanggo Perwakilan Pangembangan Bisnis.

Peran sales khusus tingkat senior sing tanggung jawab kanggo ngembangake hubungan bisnis, mitra, lan kesempatan anyar.