BDBP Acronyms

BDBP

BDBP minangka akronim kanggo Keputusan Tuku Brand Persona.

Dhaptar alasan sing bakal njaluk bagean tartamtu saka target pamirsa kanggo tuku barang saka sampeyan lan uga alasan sing mesthi ora bakal menehi.