B2C Akronim

B2C

B2C minangka akronim kanggo Bisnis kanggo Konsumen.

Model bisnis tradisional pemasaran bisnis langsung menyang konsumen. Layanan pemasaran B2C kalebu perbankan online, lelang, lan lelungan, ora mung eceran.