B2B2C Akronim

B2B2C

B2B2C minangka akronim kanggo Bisnis menyang Bisnis menyang Konsumen.

Model e-commerce sing nggabungake B2B lan B2C kanggo transaksi produk utawa layanan lengkap. Bisnis ngembangake produk, solusi, utawa layanan lan nyedhiyakake kanggo pangguna pungkasan bisnis liyane.