B2B Akronim

B2B

B2B minangka akronim kanggo Bisnis menyang Bisnis.

B2B nggambarake tugas marketing utawa adol menyang bisnis liyane. Akeh toko lan layanan eceran nyedhiyakake bisnis liyane lan umume transaksi B2B kedadeyan sadurunge produk tekan konsumen.