AWS Akronim

AWS

AWS minangka akronim kanggo Amazon Web Services.

Layanan web Amazon duwe luwih saka 175 layanan kanggo macem-macem teknologi, industri, lan kasus panggunaan sing nawakake pendekatan mbayar-rega kanggo rega.