ATT Akronim

ATT

ATT minangka akronim kanggo Transparansi Pelacakan Aplikasi.

A framework ing piranti Apple iOS sing nyedhiyani kedhaftar karo kemampuan kanggo loro wewenang lan ndeleng carane data pangguna sing dilacak dening pangguna utawa dening piranti dening aplikasi seluler.