Akronim ASO

ASO

ASO iku akronim kanggo Optimization Toko Toko.

Kombinasi strategi, alat, prosedur, lan teknik sing ditrapake kanggo mbantu aplikasi seluler sampeyan rangking luwih apik lan ngawasi peringkat ing asil panelusuran App Store.