ASIN Acronyms

ING

ASIN minangka akronim kanggo Nomer Identifikasi Standar Amazon.

Pengenal unik saka 10 huruf lan/utawa angka kanggo produk sing diwenehake dening Amazon.com kanggo identifikasi produk ing situs e-commerce. Kanggo buku, ASIN minangka ISBN.