Akronim ASA

MINANGKA

ASA iku singkatan saka Kacepetan Rata-rata Kanggo Wangsulan.

Indikator kinerja kunci layanan pelanggan sing ngukur suwene pelanggan ngenteni sadurunge bisa ngomong karo perwakilan layanan pelanggan.