AOV Akronim

AOV

AOV minangka akronim kanggo Nilai Pesenan Rata-rata.

Metrik kanggo nglacak jumlah dolar rata-rata saben wektu pelanggan nggawe pesenan ing situs web utawa aplikasi seluler. Kanggo ngetung rata-rata nilai pesenan perusahaan, cukup dibagi total revenue karo jumlah pesenan.

Source: Ngoptimalake