AOOH Akronim

AOH

AOOH minangka akronim kanggo Audio Out-Of-Omah.

Iklan Audio Out-of-Home™ disiarkan kanthi dinamis, iklan audio on-demand lan dhaptar lagu sing dikurasi sing bisa ditarget lan diputer ing sembarang kombinasi lokasi ing wektu tartamtu.

Source: Vibenomik