Akronim ANA

ANA

ANA iku akronim kanggo Asosiasi Pengiklan Nasional.

Dheweke ANA minangka asosiasi perdagangan paling tuwa lan paling gedhe ing industri periklanan Amerika Serikat. Originally dikenal minangka Association of National Advertising Managers, iki diadegaké kanggo ningkataké hubungan koperasi antarane industri periklanan regional lan nasional, manufaktur lan dealers, lan pengiklan lan agensi.

Source: ANA