AIDA Akronim

AIDA

AIDA minangka akronim kanggo Perhatian, Minat, Kepinginan, Tindakan.

Iki minangka cara motivasi sing dirancang kanggo menehi motivasi kanggo tuku kanthi entuk perhatian, minat, kepinginan kanggo produk kasebut, banjur menehi inspirasi kanggo tumindak. AIDA minangka pendekatan efektif kanggo nelpon kadhemen lan iklan respon langsung.