AI Akronim

AI

AI minangka akronim kanggo Kacerdhasan gawéyan.

Cabang ilmu komputer sing wiyar babagan mbangun mesin cerdas sing bisa nindakake tugas sing biasane mbutuhake intelijen manungsa. Kemajuan ing machine learning lan deep learning nggawe owah-owahan paradigma ing meh kabeh sektor industri teknologi.