AE Akronim

AE

AE iku singkatan saka Eksekutif akun.

Iki minangka anggota tim dodolan sing nutup tawaran kesempatan sing cocog karo penjualan. Umume minangka anggota tim akun sing ditunjuk minangka salesperson utama kanggo akun kasebut.