Singkatan ABM

ABM

ABM iku singkatan saka Pemasaran Berbasis Akun.

Uga dikenal minangka marketing akun kunci, ABM minangka pendekatan strategis ing ngendi organisasi ngoordinasi komunikasi sales lan marketing lan target iklan menyang prospek utawa akun pelanggan sing wis ditemtokake.