4P Akronim

4P

4P iku singkatan saka Produk, Rega, Papan, Promosi.

Model pemasaran 4P nyakup produk utawa layanan sing sampeyan adol, pira regane lan regane, ing ngendi sampeyan kudu promosi, lan kepiye promosi.