3P Akronim

3P

3P iku singkatan saka Pihak katelu.

Data sing dipikolehi, biasane liwat tuku, saka perusahaan sing nglumpukake data saka macem-macem sumber lan biasane nggabungake, nyuda, lan validasi informasi kasebut. Conto gedhe iki Zoominfo ing papan B2B. Zoominfo cocog kanggo departemen dodolan lan pemasaran kanggo nambah data pihak pertama lan digunakake kanggo nambah target.