2P Akronim

2P

2P iku singkatan saka Pihak kapindho.

Data sing dipikolehi saka mitra sing ngumpulake informasi kasebut langsung. Conto bisa uga sampeyan nyeponsori konferensi industri lan, minangka bagean saka sponsor kasebut, sampeyan duwe akses menyang data peserta sing dikumpulake dening perusahaan sing nyebarake utawa ngedol tiket menyang acara kasebut.