2FA Akronim

2FA

2FA iku singkatan saka Authentication Factor Dua.

Lapisan perlindungan ekstra sing digunakake kanggo njamin keamanan akun online ngluwihi jeneng pangguna lan sandhi. Pangguna ngetik sandhi banjur dijaluk ngetik otentikasi tingkat kapindho, kadhangkala nanggapi nganggo kode sing dikirim liwat pesen teks, email, utawa liwat aplikasi otentikasi.