1P Akronim

1P

1P iku singkatan saka Pihak Pertama.

Data sing diklumpukake langsung dening perusahaan saka interaksi karo merek dening pengunjung, pimpinan, lan pelanggan. Data pihak pisanan diduweni dening merek lan digunakake kanggo upaya dodolan lan marketing kanggo target akuisisi, upsell, lan inisiatif retensi.