Cara Sinau Mesin lan Akuisisi Bakal Nggawe Bisnis Sampeyan

sinau mesin akuisisi

Sajrone revolusi industri, manungsa tumindak kaya bagean ing mesin, dipasang ing jalur perakitan, nyoba supaya bisa digunakake kanthi mekanis. Nalika ngetik apa sing saiki diarani "Revolusi Industri kaping 4”Kita nampa manawa mesin luwih apik tinimbang mekanik tinimbang manungsa.

Ing jagad pariwara telusuran sing rame, ing endi manajer kampanye ngimbangi wektu antarane nggawe kampanye kanthi kreatif, lan ngatur lan nganyari kanthi mekanis saben dina, kita mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngisi peran sing luwih migunani kanggo mesin.

Generasi kepungkur, kita nggawe pangowahan saka manufaktur menyang ekonomi adhedhasar layanan. Pangowahan iki maneh ngganti sifat tenaga kerja - lan pemasaran ing pirang-pirang kasus mbantu transformasi kasebut. Saiki, peran pemasar lagi berkembang, lan ing kasus iki, upgrade.

Akeh pemasar sing duwe pemikiran maju seneng karo transformasi iki, nalika kita bisa fokus karo apa sing paling apik - inovasi - nalika mesin bakal mlebu lan nindakake apa sing paling apik - nganalisa data kanthi akeh kanggo ngenali lan ngeksploitasi pola.

Big Data and Machine Learning, minangka prasarana infrastruktur wiwit jaman anyar sing nyenengake supaya merek bisa komunikasi karo konsumen liwat saluran digital anyar kanthi cara sing luwih manusiawi nggunakake teknologi modern. Ranee Soundara kanggo Sedheng.

Sanajan sawetara isih ora gelem nampa teknologi pemasaran anyar, akeh pemasar wiwit ngerti manawa pembelajaran mesin penting banget kanggo kampanye efisiensi sing luwih dhuwur lan asil sing luwih kuat, langkah sabanjure nemokake solusi sing bener.

Cara Sinau Mesin Bisa Digunakake ing Pemasaran Telusuran

Ing 2014, investasi modal ventura ing startup Intelijen Ponggawa, kalebu pembelajaran mesin, sinau jero, lan prediktif Analytics wis tikel kaping pitu, saka $ 45M ing taun 2010 dadi $ 310M ing taun 2015 CBInsights.

Kacerdhasan gawéyan

Amarga investasi ing AI lan pembelajaran mesin terus entuk momentum minangka akibat saka "Revolusi Industri kaping 4," pusat kekuwatan ing perusahaan kasebut wis ganti. Pemimpin fungsional saiki duwe tanggung jawab kanggo anggaran lan output teknologi inovatif. Minangka Gartner Research misuwur ramalan, ing 2017, CMOs bakal nglampahi luwih akeh babagan IT tinimbang CIO mitra.

Pangowahan iki kedadeyan amarga para pemasar saya rame ing tsunami data. Pakaryan intensif tenaga kerja iki kanggo nggayuh tes data sing ora kabentuk kanggo nyoba lan ngerti gambar sing luwih gedhe ora bisa ditindakake kanthi 130 eksabyte data sing isih ana ing alam semesta digital (yaiku 18 nol kanggo kita masarakat umum). Manungsa saged ngolah paling akeh 1000 terabyte (12 nol), lan kita ngolah angka luwih alon, kanthi kesalahan sing diarani manungsa. Pracaya utawa ora, iki bisa ditrapake luwih akeh kanggo marketing search lan otomatisasi kampanye kaya dene bidang pemasaran liyane.

akurasi akuisisi karo pembelajaran mesin

Nalika nerangake akurasi lan kinerja, pembelajaran mesin muter ing ballpark sing beda-beda, lan kabeh pemasar sing isih tetep melu liga cilik bakal angel tetep kompetitif amarga para pesaing nggunakake algoritma pembelajaran mesin kanthi luwih asring.

Apa Learning Machine, Persis?

Sinau mesin minangka subyek sing jembar karo macem-macem cara lan aplikasi, nanging biasane digunakake kanggo ngrampungake masalah kanthi nemokake pola sing ora bisa dingerteni, miturut ekonsultansi.

Contone, lelang iklan minangka papan sing surem, ing ngendi para pemasar ora yakin ing endi nyetel bid, cara nggawe pangaturan kanggo seluler, lan pungkasane carane entuk konversi kanthi paling murah. Kajaba iku, ora cukup wektu kanggo nyawisake kanggo saben kampanye supaya bisa ngoptimalake kinerjane relatif karo potensine. Nggunakake pembelajaran mesin, AdWords lan vendor pihak katelu nawakake solusi teknologi sing ngetutake lelang iklan, lan sinau babagan nganyari lan nyetel tawaran kanthi otomatis nggunakake data historis kanggo prédhiksi tawaran sing paling apik sing disetel miturut anggaran, skor kualitas, kompetisi, lan pangowahan ing lelang suwene sedina.

Cara ngatur kampanye iklan lawas ngelingake aku babagan episode Simpsons lawas nalika Homer Simpson nyiyapake manuk sing ngombe kanggo nyambut gawe. Ing kasus iki, algoritma pembelajaran mesin ora mung pencet tombol "Y" kanthi bola-bali, terus-terusan adaptasi nggunakake informasi sing dikoleksi lan bisa nambah kinerja ngluwihi kemampuan manungsa.

otomatisasi ppc

Sampeyan bisa adoh saka tanggung jawab saben dina lan fokus ing njupuk klien anyar, ngembangake kreatif, lan ningkatake kinerja kanthi cara sing luwih manungsa.

Manuk Loro Kanthi Watu Siji

Masalah sing diadhepi para pemasar nalika nindakake kampanye telusuran yaiku loro, ora cukup wektu utawa tenaga kerja kanggo lungguh ing kono lan nyetel tawaran lan anggaran kanggo kabeh akun lan kampanye (sing nyuda kemampuan kanggo nambah skala), lan nomer loro, para pemasar ngupayakake nggayuh ngasilake lelang sing luwih kompetitif.

Ringkesane, masarakat pengin tumindak luwih cepet, luwih apik lan gampang, lan siji-sijine cara yaiku nyerahake mesin.

Acquisio nyedhiyakake apa sing dipercaya minangka solusi unik kanggo pasar telusuran, sing ngidini para pemasar fokus wektu kanggo inisiatif sing luwih produktif lan strategis nalika nggunakake investasi sing wis digawe kanggo sinau mesin canggih kanggo ngatur tawaran lan anggaran telusuran sing dibayar. Asil kasebut minangka perbaikan sing luwih gedhe ora mung ing produktivitas, nanging uga kanggo kinerja kampanye. Iku diarani Manajemen Bid lan Anggaran (BBM).

Algoritma mesin adhedhasar bidhang sinau, kepemilikan, lan manajemen anggaran minangka siji-sijine model dagang frekuensi dhuwur kanggo AdWords lan Bing, sing nyetel tawaran lan anggaran sanalika dianyari dening penerbit lan prédhiksi apa sing bakal ditawarake sabanjure - sing kita bisa mbuktekake kinerja kampanye luwih apik tinimbang algoritma prediksi liyane. CEO, Marc Poirier ing Acquisio.

Kepiye cara Manajemen Bid lan Anggaran (BBM)

Kaya dene mobil sing nyopir mandhiri bisa ngerteni pola lan prilaku driver ing wektu iki, lan nyetel karo sakcedhake ing dalan, BBM mesthi ngerti lingkungan lelang, ngolah jutaan itungan lan penyesuaian sing ana gandhengane karo lelangan , wektu dina lan liya-liyane, supaya kampanye tetep lancar. Iki nyebabake kinerja kampanye sing luwih apik, nalika sampeyan njupuk kursi mburi lan supaya algoritma bisa didhukung.

Ing lelang PPC, yen sampeyan nemtokake tawaran, sampeyan nganggep cukup, lan nuli ditinggalake, fluktuasi rega sing tetep sedina muput bisa uga mbesuke bali menyang akun lan bakal kuciwa karo asil kasebut. Sing luwih elek, sampeyan bisa uga wis mbayar mbayar sawetara klik, lan ora nggayuh wong liya.

Akeh algoritma prediktif nyetel tawaran ora asring saben jam, saben dina utawa malah mingguan. Kanthi ngramal lan nyetel tawaran saben 30 menit, Acquisio melu lelang luwih asring tinimbang solusi optimasi liyane, lan nggawe pangaturan sing luwih akurat. Iki mbantu drive CPC / CPA mudhun lan klik / konversi munggah.

asil-asil

Kasunyatane, solusi kita kabukten luwih murah biaya per klik kanthi rata-rata 40%, nalika nggoleki luwih saka 20,000 akun sing dikuatake sajrone sebulan dening Acquisio. Lan, kanthi algoritma sing mlaku kanthi cepet kanggo nyepetake anggaran sedina muput lan kabeh wulan, akun sing nggunakake BBM 3x luwih bisa nggedhekake anggaran kanthi tanpa mbuwang dhuwit.

Lan nalika ngirit wektu, divisi WSI - sing duwe salah sawijining jaringan pemasaran digital paling gedhe ing saindenging jagad - bisa nyuda jam, yen ora pirang-pirang dina, saka proses manajemen kampanye khas nggunakake BBM.

Kita ngirit wektu kanthi otomatis supaya bisa fokus karo kualitas kampanye. Heitor Siviero, Koordinator Proyek ing WSI Brasil.

Kanthi para pemasar fokus kanggo ningkatake kualitas kampanye, lan algoritma pembelajaran mesin sing mlaku saben dina kanggo nambah kinerja, klien asring ndeleng apa sing diarani, "grafik x," ing endi ana kenaikan klik lan penurunan rata-rata CPC sawise nyiyapake algoritma pembelajaran mesin .

optimisasi ppc akuisisi

Kanthi asil kaya mangkene, luwih gampang bisnis narik pelanggan anyar, lan kanthi wektu sing diirit kanggo tugas manajemen kampanye kanthi manual, dheweke bisa luwih apik kanggo njupuk klien anyar lan skala operasional sing penting: strategi, kreatif lan eksekusi.

Sing penting yaiku, teknologi kita ngidini ngirim kinerja kampanye sing dibedakake kanggo akun sing paling angel dioptimalake, kalebu akun sing duwe volume sithik utawa sithik, minangka tantangan kronis kanggo sapa wae sing ngatur kampanye telusuran kanggo bisnis sing luwih cilik.

Tindakake Langkah Sabanjure

Apa sampeyan kalebu bagean saka bisnis lokal cilik utawa Fortune 500, saiki wayahe nyengkuyung umur pembelajaran mesin kanggo pemasaran telusuran.

Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan cara kerja bid lan solusi manajemen anggaran:

Watch Webinar Jadwalake Tur Pribadi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.