Acquire.io: Platform Keterlibatan Pelanggan sing Disatukan

Acquire.io: Platform Keterlibatan Pelanggan sing Disatukan

Pelanggan minangka getih utama saben bisnis. Nanging, mung sawetara perusahaan sing bisa ngupayakake panjaluk sing berkembang, dadi kesempatan kanggo perusahaan sing siyap nandur modal ing pengalaman pelanggan lan nambah pangsa pasar. 

Ora nggumunake, manajemen CX wis dadi prioritas utama kanggo para pimpinan bisnis sing nyedhiyakake akeh sumber daya supaya bisa entuk. Nanging, tanpa teknologi sing pas, sampeyan ora bisa nggayuh level personalisasi lan pengalaman omnichannel sing dikarepake pelanggan modern. Miturut survey Adobe, perusahaan sing duwe keterlibatan pelanggan omnichannel paling kuat seneng Wutah 10% YOY, kenaikan 10% ing rata-rata nilai pesanan, lan kenaikan tarif cedhak 25%. 

Kejaba ngarepake level layanan sing padha ing pirang-pirang titik tutul, cara pelanggan pengin dilayani uga ganti, kanthi 67% luwih seneng swalayan liwat ngomong karo perwakilan perusahaan. Sakabèhé, kacepetan lan kenyamanan tetep dadi landhesan layanan pelanggan sing efisien. Perusahaan sing ngerti iki prioritas teknologi sing nyengkuyung tunjangan kasebut tinimbang nggunakake teknologi mung kanggo mutakhir, lapor PwC.

Ikhtisar Platform Keterlibatan Pelanggan

ndarbeni nyedhiyakake platform otomatisasi layanan pelanggan sing dibayar kanthi cepet supaya komunikasi pelanggan cepet, efisien, lan real-time, dadi karyawan sing luwih seneng lan pelanggan sing kepenak. Saliyane integrasi sing kaya fitur, piranti lunak kasebut nyedhiyakake siji sumber kasunyatan kanggo kabeh interaksi pelanggan supaya sampeyan bisa nanggapi pitakon saka siji dashboard tanpa bakal kelangan trek.

Platform otomatisasi layanan pelanggan dibangun kanthi tujuan kanggo ngarahake komunikasi ing siklus siklus pelanggan lan ngaktifake pengalaman omnichannel tanpa prasarana TI sing kompleks utawa nyewa tentara personel layanan pelanggan sing akeh.

Platform Acquire intine platform keterlibatan pelanggan kabeh-ing-siji kanthi kapabilitas kaya panggilan video, live chat, telpon lan SMS, email, telpon VoIP, kobrowse lan panganggo layar, lan chatbots. Iku ora kabeh - platform kasebut dilengkapi analytics terintegrasi kanggo ngukur lan nganalisa data pelanggan kanggo wawasan sing luwih jero, luwih personalisasi, lan profil profil pelanggan kanthi otomatis. Uga ana fungsi basis pengetahuan kanggo ngatur sumber daya sing dideleng karo pelanggan dadi basis data layanan sing gampang diakses kanggo mbantu pelanggan ngrampungake pitakon, luwih nyuda biaya layanan pelanggan lan nambah keterlibatan.

Platform kasebut njamin kompatibilitas lintas-browser lan nawakake 50+ integrasi, sing tegese Ndarbeni bisa digunakake bebarengan karo sumber daya IT sing ana kaya sales, dhukungan, sosial, analitik, lan alat SSO kanggo interaksi mulus lan tampilan data sing disatukan.

Entuk Fitur

Entuk nglengkapi tim perusahaan kanthi kabeh alat digital sing dibutuhake kanggo ngetrapake pengalaman pelanggan sing luar biasa kanthi nglancarake obrolan pelanggan kanggo dodolan, dhukungan, lan onboard. Iki nyedhiyakake agen dhukungan pelanggan karo alat sing ora keukur, tanpa diunduh, lan interaktif kanggo nuntun pelanggan ing web lan aplikasi kanthi real-time. 

Tim sampeyan entuk antarmuka panganggo sing gampang lan intuisi sing menehi tampilan gabungan babagan sapa sing ngunjungi, suwene pangguna ngenteni, lan rincian liyane babagan pangguna sing dijupuk saka macem-macem piranti lunak integral lan riwayat browsing. Platform kasebut uga nyathet riwayat obrolan lengkap lan mbukak laporan otomatis kanthi rincian ringkesan post-chat kanggo menehi tim lan supervisor kontrol lengkap babagan obrolan pelanggan. Sawetara fitur sing paling disenengi ing platform pertunangan pelanggan sing dikatutake kalebu:

1. Ngobrol Langsung

Obrolan langsung dikenal bisa nambah keterlibatan pelanggan kanthi njamin dhukungan wektu nyata, sing uga nambah kapercayan lan kasetyan pelanggan, sing bisa ngasilake penjualan maneh. 

Angsal Obrolan Langsung

ndarbeni manggon chatting bisa digunakake kanthi lancar ing pirang-pirang piranti, browser, lan saluran digital kanggo njamin dhukungan sing dikarepake kanggo para pelanggan sajrone jam kerja.

2. Chatbot

Pelanggan sing modern lan sambung hyper mbutuhake perhatian 24/7, sing bisa ditindakake kanthi masang chatbot ing wates digital sampeyan. Platform Acquire ngidini sampeyan nggawe chatbot kanggo merek tanpa kode. Cukup pilih tujuan bot sampeyan lan bangun alur kerja khusus kanggo njawab pitakon sing bola-bali kanthi otomatis, 24/7, tanpa mbebayani staf dhukungan sampeyan.

Entuk Bot Chat

Entuk Bot

3. Cobrowsing

Apa demo produk sing nyenengi utawa ngatasi masalah sing rumit, platform Enquire ngidini sampeyan ndeleng lan sesambungan karo browser pelanggan nggunakake isyarat visual karo cobrowsing teknologi Sisih paling apik babagan fitur cobrowsing Enquire yaiku ora mbutuhake plug-in utawa download ing salah sawijining ujung lan bisa langsung diluncurake ing klik, nggawe proses luwih cepet, bebas repot, lan luwih nyenengake.

Entuk Cobrowsing

4. Piranti Lunak Dhasar Pangetahuan

Platform kasebut dilengkapi piranti lunak basis pengetahuan sing dibangun kanggo nglumpukake lan ngatur sumber daya pusat sing madhep pelanggan dadi pandhuan sing ngembang kanthi gampang lan gampang diakses. Saliyane nggawe sumber daya pitulung dhiri, Entuk plug-in informasi iki menyang obrolan langsung, syarat foto, lan artikel saran otomatis kanggo ngaktifake pitulung otomatis kanggo masalah rumit tanpa mbutuhake agen urip.

Entuk Dhasar Pengetahuan

5. kothak mlebu bareng

Gampang diganggu karo macem-macem saluran komunikasi lan ora bisa nglacak interaksi pelanggan. Nanging, platform keterlibatan pelanggan Acquire ngatasi tantangan iki kanthi menehi kothak centhang menyang agen sampeyan sing ngubungake dhukungan email karo sisa saluran dhukungan kanggo nggawe panel tunggal kaca kanggo kabeh interaksi pelanggan. Asile kurang lam lan bingung - amarga agen sampeyan bisa ndeleng kabeh keterlibatan pelanggan, kalebu email, ing siji garis wektu kronologis saben pelanggan, lan nanggapi email saka dashboard sing padha karo live chat, media sosial, VOIP, SMS, lan liya-liyane.

Entuk kothak mlebu sing dituduhake

6. Ngobrol Video

Minangka kasunyatan manawa mayoritas pelanggan seneng interaksi manungsa, utamane nalika ngatasi masalah rumit utawa transaksi finansial. Entuk platform keterlibatan pelanggan kalebu fitur obrolan video sing cocog sing ngidini sampeyan nyambung karo para pelanggan, kanthi langsung, liwat platform komunikasi sing disenengi mung ing siji klik saka dashboard Enquire.

Entuk Telpon Video

Sisih paling apik babagan fitur obrolan video yaiku ora mbutuhake instalasi lan ngidini dhukungan video siji arah lan rong arah, uga rekaman video. SDK seluler tegese sampeyan uga bisa ngatur pengalaman video aplikasi seluler kanthi ilmu kodhe nol.

Crita Sukses Pelanggan Diaktifake Kanthi Ndarbeni Platform Dhukungan Pelanggan Sajrone Pandemi

The Klompok Dufresne, pengecer perabotan Premier Kanada, ngetrapake Acquire video chat kanggo ndandani perabotan kanggo ngatasi biaya ndandani perabotan lan nambah keterlibatan pelanggan kanthi online. Kanthi nggunakake video Ndarbeni, tim kasebut nggawe kunjungan ngarep dadi inspeksi video sing nyuda jumlah kunjungan omah dadi setengah lan uga bisa nambah kacepetan layanan. Sayange, nalika perusahaan ngrasakake sukses, pandemi kasebut kena ing taun 2020, dadi tantangan anyar nalika ngadhepi jarak sosial lan pengunjung sing meh ora ana ing toko kanggo dodolan mebel.

Solusi kasebut ana ing wayahe Eureka sing nyebabake tim nyebarke obrolan video kanggo adol nggunakake platform Acquire sing wis dikenal. Kajaba saka live chat lan bot 24/7 luwih akeh nambahake personalisasi pemasaran lan kurasi sing didhukung, nyebabake keterlibatan lan penjualan sing luwih dhuwur. Kanthi ngenalake tur video kanggo mebel lan ngetrapake teknologi cobrowsing kanggo niru pengalaman ing toko, pengecer bisa nggunakake model ing toko kanggo penjualan online tanpa investasi utawa pelatihan tambahan.

Sampeyan bisa maca studi kasus utawa ndandani demo kanggo ndeleng kepiye Nampa bisa ngowahi bisnis kanthi otomatis nganggo layanan pelanggan nganggo plug and play platform.

Waca Study Acquire Case Pesen Ndhukung Demo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.