Kebebasan Accrisoft: Jinis CMS sing Beda

accrisoft

Umume situs web modern nggunakake CMS (Sistem Manajemen Konten) kanggo ngidini pangurus situs web nggawe pangowahan, ngirim konten, lan ngatur situs web kasebut. Beda karo jaman biyen nelpon agensi desain sampeyan supaya ana pangowahan, sing bisa larang banget lan nyebabake keterlambatan nganyari. Nalika manajemen situs web sadurunge dadi dununge mung kanggo individu sing trampil banget (kadhangkala disebut "webmaster"), CMS mbukak kontrol kanggo anggota non-teknis organisasi, kayata direktur pemasaran, asisten administratif, utawa uga CEO.

At SpinWeb, kita nggawe situs ing Kebebasan Accrisoft platform Freedom minangka CMS sing rada unik lan duwe mupangate apik banget kanggo sawetara pemain liyane. Indianapolis kayane dadi kutha WordPress lan aku ndeleng akeh perusahaan sing nggunakake platform situs web. Ora ana sing salah karo WordPress lan kasunyatane duweke dhewe blog pribadi lan situs ngomong dibangun ing WordPress. Nanging, Freedom duwe sawetara kaluwihan sing beda babagan kagunaan, ambane fitur, lan dhukungan. Aku seneng kasunyatan manawa kita unik lan nggunakake Freedom minangka platform pilihan, utamane kanggo organisasi sing luwih gedhe sing nuntut luwih akeh tinimbang platform open-source sing biasane bisa diwenehake.

Sistem Manajemen Konten kanthi Dhukungan

Siji bab sing nyenengake babagan Freedom yaiku didhukung kanthi lan dikelola dening Accrisoft. Ana tim pangembangan khusus sing entuk bayaran kanggo nggawe fitur anyar, ngluwihi modul sing wis ana, lan ngowahi umpan balik pelanggan dadi platform sing nguatake organisasi supaya komunikasi online. Accrisoft minangka perusahaan sing apik lan aku wis ngobrol akeh karo CEO Jeff Kline babagan masa depan platform lan babagan bisnis online umume.

Codebase Freedom ditarik metu saka server pusat sing mesthekake yen saben instal konsisten. Kanthi akeh platform open source, model khas yaiku nyiyapake 50+ situs web sing beda-beda sing kabeh nggunakake macem-macem plug-in, versi, lan hack sing banjur dadi ngipi elek kanggo njaga minangka agensi. Merdika ngidini SpinWeb bisa ndhukung lan njaga situs web tanpa wates tanpa kuatir yen ana konsistensi ing antarane. Amarga kabeh piranti lunak kasebut di-host ing awan, klien ora kudu kuwatir nginstal piranti lunak ing komputer. Dheweke mung bisa log in banjur kerja. Kajaba iku, kita bisa nganyari situs web klien sajrone sawetara menit nalika versi Freedom anyar diluncurake.

Antarmuka Anggota sing Luar Biasa

Freedom uga duwe antarmuka panganggo sing apik banget. Nalika sawetara platform open source bisa uga mbingungake pangguna pungkasan, Freedom nyedhiyakake antarmuka sing resik lan sederhana sing gampang banget kanggo wong sing ora teknis ngatur situs web.

Modul sing jembar kanggo Email, Formulir, E-commerce lan liya-liyane

Freedom nyedhiyakake sawetara modul kuat sing integral kanthi mulus ing bagean situs web liyane. Contone, Freedom kalebu internal Modul Pemasaran Email, sing menehi pamilik situs web solusi Email Marketing pribadi lengkap sing dibangun ing situs web kasebut. Iki kalebu template, jadwal, manajemen pelanggan, lan statistik pangiriman sing dipasang langsung. Uga narik data saka modul liyane supaya para pemasar bisa ngirim kampanye menyang dhaptar sing digawe saka bagean liya ing situs kasebut, kayata registrasi acara.

The Modul formulir ing Freedom pancen kuat lan saingan karo para pembangun bentuk mandiri sing kasedhiya saiki. Kanthi Freedom, pangurus situs web non-teknis bisa nggawe formulir sing rumit (utawa sederhana) kanggo aplikasi, registrasi acara, sumbangan, lan timbal kanggo njupuk kabeh kanthi sawetara klik. Data formulir kasebut banjur bisa diproses lan diekspor kanthi macem-macem cara utawa uga dilebokake ing keranjang belanja kanggo aplikasi e-commerce canggih.

Dibangun ing Kréta Blanja ing Freedom uga ngidini bisnis masang solusi e-commerce integral ing situs web lan adol produk kanthi gaweyan minimal. Iki uga bisa ditambah karo registrasi acara, saéngga organisasi bisa adol registrasi menyang acara lan nampa kertu kredit utawa pembayaran e-check kanthi online.

Kebebasan duwe modul internal kanggo Blog, Kalender Acara, Rilis Pers, Podcast, Forum, Direktori, RSS, Program Afiliasi, Penagihan, lan Poll, mung jeneng sawetara opsi liyane ing sistem. Kajaba iku, umume modul bisa nggabung karo jaringan sosial sing utama, sing tegese nganyari situs web kanthi otomatis bisa langsung dikirim menyang Twitter, Facebook lan LinkedIn.

Kebebasan minangka sistem sing aman banget. Ora mung aplikasi sing wis dites lan dikencengi, nanging uga nduweni fitur manajemen multi-pangguna sing apik, sing ngidini sawetara manajer situs web duwe peran lan level akses sing beda. Uga duwe modul Workflow, sing ngidini editor nyetujoni utawa nolak pangowahan sadurunge urip.

Situs Organisasi Keanggotaan

Aku bakal remen yen ora nyoroti solusi sing apik banget Freedom kanggo organisasi adhedhasar anggota, kayata asosiasi. Modul Keanggotaan Freedom ngidini klompok adhedhasar anggota kanggo ngatur database anggota lengkap lan ngidini anggota kasebut njaga akun lan nganyari liwat web. Modul kasebut uga ngidini tagihan anggota, CRM, pemasaran, lan komunikasi. Bisnis uga bisa nggunakake minangka basis data pelanggan lan nyatane kabeh database lan sistem tagihan klien SpinWeb dikelola liwat Freedom, lengkap karo invoice email, tagihan berulang, lan pembayaran online.

Kaya sing sampeyan ngerteni, salah sawijining kauntungan gedhe nggunakake Freedom yaiku kabeh ana ing sak papan. Sadurunge nggarap kita, akeh klien nggunakake macem-macem alat kanggo marketing email, e-commerce, blogging, registrasi acara, konten web, lan manajemen keanggotaan. Sawise pindhah menyang Freedom, dheweke seneng gampang panggunaan lan efisiensi (ora dikatutake penghematan biaya) kabeh ana ing sak papan.

Sistem Manajemen Konten sing Dioptimalake Search Engine

Kebebasan uga ramah mesin telusuran. Situs web adhedhasar kebebasan nggunakake "HURLs" (URL sing bisa dibaca dening Manungsa) sing artine konten bisa diindeks karo mesin telusuran kanthi luwih gampang. HURL mbantu nambah peringkat situs web ing mesin telusuran lan uga katon luwih apik kanggo manungsa tinimbang URL sing didhasarake database ing sistem liyane. HURL ing Merdika bisa disesuaikan kabeh.

Minangka Panyedhiya Solusi Accrisoft sing sah, SpinWeb bisa nyebarke situs web kanthi cepet lan kanthi kualitas konsisten saben wektu amarga standardisasi kebebasan kita. Klien kita seneng gampang panggunaan, integrasi kuat, lan level kontrol sing saiki diduweni nalika ngatur situs web.